Cumartesi, 20 Nisan 2024
.
.
chevron_left chevron_right
Gündem İstanbul

Alışverişler Bağışa Dönüşüyor

Açıkhava konserleri davetiyeleri Givin'de HAÇİKO ile sokak hayvanları için mamaya dönüşüyor.

Alışverişler Bağışa Dönüşüyor

Alışverişlerin bağışa dönüştüğü Givin mobil uygulamasında, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda 3-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek performansların sınırlı sayıdaki protokol davetiyeleri, HAÇİKO ile sokak hayvanları için mama desteği karşılığında veriliyor. 

Her türlü ürün ve deneyimin sivil toplum kuruluşları için bağış karşılığında verildiği Givin mobil uygulamasında, İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri'nin sınırlı sayıdaki protokol davetiyeleri sokak hayvanları için bağışa dönüşüyor.

Mark Eliyahu, Athena, MFÖ, Teoman, Şebnem Ferah, Ferhat Göçer, Edis, Yalın ve Mohsen Nambjoo gibi başarılı müzisyenler ile Zorlu PSM prodüksiyonlarından Yoldan Çıkan Oyun ve Damdaki Yabancı müzikallerinin protokol davetiyelerini Givin mobil uygulaması üzerinden alan kişiler, seçtiği performansı sahneye en yakın bölgeden izleme şansına sahip olurken bir yandan da ödedikleri tutarla, HAÇİKO Derneği ile sokak hayvanlarına mama sağlanmasına destek olacak.

Eşsiz performansların davetiyelerini Givin mobil uygulaması ile kurucusu olduğu Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma Derneği – HAÇİKO için bağışa dönüştüren Ömür Gedik:

“Tüm alışverişlerin bağışa dönüştüğü Givin aracılığı ile şimdiye kadar 5000'in üstünde köpeğin günlük mama ihtiyacının karşılanmasına destek olundu. Açıkhava konserlerinin davetiyeleriyle 11.000 köpeğe daha destek olunması hedefleniyor. Givin platformu ile, sadece HAÇİKO'ya değil, diğer STK'lara da destek olunabiliyor. Davetiyeleri Givin'den alan hayvanseverlerle Açıkhava konserlerinde görüşebilmeyi umut ediyoruz” dedi.



Sponsorlar, sanatçılar ve ünlü isimlere ayrılan protokol alanında, sevdiğiniz sanatçının performansını en önlerden avantajlı destek tutarlarıyla izleyip bir yandan da sokaktaki dostlarımıza destek olmak için siz de Givin mobil uygulamasını App Store ve Google Play'den indirebilirsiniz.
 
İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri'nde sahne alacak isimler:
3 Ağustos Mark Eliyahu
4 Ağustos Athena
5 Ağustos Mohsen Nambjoo
6 Ağustos Yoldan Çıkan Oyun
7 Ağustos Damdaki Kemancı
8 Ağustos Edis
9 Ağustos MFÖ
10 Ağustos Teoman
11 Ağustos Şebnem Ferah
12 Ağustos Yalın
15 Ağustos Ferhat Göçer

Bölge: Etiketler:
Emoji ile tepki ver!
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • DAHA FAZLA SONUÇ YÜKLE